Už – 25,86 Lt (7,49 Eur/mėn ) vartotojai gaus „Deezer Premium+“ narystę su nemokamu interneto srautu. Naudojantis nemokamu internetu, jokie apribojimai duomenų srautui naudojantis „Deezer“ taikomi nebus.

Narystę galima užsisakyti ir be neribotų duomenų – už 19,99 Lt (5,79 Eur/mėn). Perkant paslaugos prenumeratą tiesiogiai per „Deezer“ ji kainuoja 6,99 Eur/mėn.

„Visos mobiliojo interneto galimybės atsiskleidžia, kai jame yra ką veikti, ir nereikia brangiai mokėti. „Deezer“ atėjimas „Tele2“ klientams leis legaliai naudotis didžiausia fonoteka ir klausyti muzikos patogiai ir kokybiškai. Geriausia yra tai, kad muzika galės skambėti nors ir visą dieną, ir nereikės sukti galvos dėl interneto limito ir papildomų išlaidų“, – sakė Marius Godelaitis, „Tele2“ produkto ekspertas.

„Tele2” klientams viso pasaulio muzika bus labai lengvai pasiekiama. Stengiamės, kad visi naujausi albumai iškart atsidurtų pas mus. Dažnai jie atsiranda grojaraščiuose dar prieš oficialų pristatymą. Taip pat daug dirbame su kiekvienos šalies muzikantais, ir „Deezer“ jau turime nemažai Lietuvos grupių muzikos, o muzikantai sudaro savo mėgstamų dainų grojaraščius“, – pasakojo Jouni Pesola, „Deezer“ Suomijos ir Baltijos šalių regiono vadovas.

„Deezer“ išskirtinumas yra aktyvus muzikos redaktorių darbas. Skirtingai nuo kitų muzikos platformų, rekomendacijos vartotojams čia remiasi ne tiktai automatizuotais algoritmais ir klausymo įpročiais, bet ir redaktorių muzikos išmanymu. Kasmet jie perklauso 48 tūkst. valandų muzikos.

Muzikos redaktoriai dirba kiekviename regione, kur veikia paslauga, nuolat pildo fonoteką naujomis dainomis, keičiasi įdomiausia skirtingų šalių muzika ir rengia vartotojams individualius pasiūlymus, kokios grupės ir dainos juos galėtų sudominti.

Atlygį už „Deezer“ grojamas dainas gaus ir Lietuvos atlikėjai. Muzikantams skiriama dalis visų iš paslaugos prenumeratorių ir reklamos pirkėjų gaunamų lėšų.

„Deezer“ nemokamą versiją galima išbandyti klausantis muzikos kompiuteryje. Mokama paslauga „Premium+” leidžia dainų klausytis ir daugelyje įrenginių su interneto prieiga – išmaniuosiuose telefone su „Android“, „iOS“, „Windows Phone“ ir „Blackberry“ operacinėmis sistemomis, planšetiniuose kompiuteriuose, taip pat per išmaniuosius televizorius, muzikos sistemas bei automobilių audio sistemas.

„Deezer Premium+“ muzika yra transliuojama be reklamų ir aukštesnės garso kokybės – iki 320 kb/s. Mokama paslauga taip pat leidžia muzikos klausytis ir neprisijungus prie interneto – mėgstamus albumus galima atsisiųsti į telefoną ar planšetę.

Paslaugą „Deezer“ 2006 m. buvo sukurta Prancūzijoje. Šiandien ja aktyviai naudojasi 16 mln. aktyvių vartotojų. Paslauga veikia 182 šalyse, jos fonotekoje – 35 mln. dainų, 30 tūkst. radijo stočių, apie 100 mln. vartotojų sukurtų grojaraščių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)