Nuo pat ankstyvo ryto „Omnitel“ pirmiesiems iš anksto užsiregistravusiems klientams pristato jų užsakytus naujuosius „iPhone“ telefonus. Šiandien jų taip pat galima įsigyti „Omnitel“ salone, adresu Gedimino pr. 12, Vilniuje. Salonas duris atvėrė 10 val. ryto.

Būdama oficiali „Apple“ atstovė Lietuvoje, bendrovė „Omnitel“ „iPhone“ įsigyja tiesiai iš gamintojo, todėl savo klientams siūlo patraukliausias rinkoje naujųjų „iPhone“ kainas, prasidedančias nuo 2449 Lt, ir plačiausią modelių pasirinkimą, rašoma įmonės pranešime spaudai.

„Omnitel“ tinklas yra „Apple“ sertifikuotas, be to, šiemet „Apple“ atliko griežtą „Omnitel“ 4G tinklo sertifikavimo procedūrą gyvame tinkle, būtiną, kad 4G ryšys veiktų su „iPhone“, ir atitinkamai atnaujino „iOS“ operacinę sistemą.

Patys nekantriausieji „iPhone 6“ turi jau mėnesį

„Omnitel“ yra vienintelis ryšio operatorius, kuris buvo priverstas laukti oficialios prekybos pradžios datos, dėl kurios sutarta su partneriais - „Apple“. Kiti operatoriai bei „iDeal“ salonai šiuos telefonus siūlo jau bent dvi savaites. O kai kuriose interneto parduotuvėse (tiesa, už žvėriškai didelę kainą) „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ galima buvo įsigyti dar rugsėjo mėnesį.

Ir nors „Omnitel“ vadovas Danas Strombergas nesidžiaugia tokiais ribojimais bei teigė, kad „TeliaSonera“ grupė nuolat derasi su „Apple“ siekiant kaip įmanoma labiau sutrumpinti laiko tarpą tarp prekybos JAV ir prekybos Lietuvoje pradžios, visgi jis spalio 16 dieną sakė, kad šios įmonės tinkle jau naudojami apie 400 „iPhone 6“ telefonų, nors pati bendrovė nė vieno jų nepardavė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)