Naujo modelio pirkėjai galės rinktis įvairias keičiamų korpuso dangtelių spalvas, o tai turėtų būti patrauklu išskirtinumo ieškančiam jaunimui, rašoma pranešime spaudai.

Telefono kaina be mokesčių bei subsidijų sieks apie 660 litų.

„Mes nuosekliai vykdome savo strateginį tikslą plėstis į naujus segmentus ir naujas rinkas, – sakė „Nokia“ išmaniųjų įrenginių viceprezidentė Jo Harlow. – „Nokia Lumia 620“ bus itin konkurencingas modelis, nes savo kainų lygyje išsiskiria moderniu dizainu, naujausia „Windows Phone 8“ operacine sistema ir gausybe naudingų „Nokia“ funkcijų ir programėlių“.

„Nokia Lumia 620“ turės ne tik 5 megapikselių raiškos kamerą ir priekinę VGA kamerą, bet taip pat ir „Nokia“ lęšius, kurie naudojami serijos flagmanuose – „Nokia Lumia 920“ bei „Nokia Lumia 820“ modeliuose. Pavyzdžiui, „Cinemagraph“ lęšis leis pridėti nuotraukoms nesudėtingą animaciją, o „Smart Shoot“ užfiksuos daug vienos nuotraukos kadrų, kad galiausiai leistų sukurti vieną, tobulą nuotrauką, arba leistų ištrinti iš kadro nepageidaujamus judančius objektus.

„Nokia Lumia 620“ turės NFC technologiją. Ji leidžia telefoną sujungti su kitu NFC palaikančiu prietaisu, pavyzdžiui „JBL PlayUp“ kolonėle, juos paprasčiausiai sulietus. Šia technologija taip pat galima naudotis siunčiant tarp įrenginių įvairius failus, nuotraukas, taip pat saugiai atsiskaityti naudojantis „Windows Phone 8“ modeliams skirta „Piniginės“ programėle (angl. „Wallet“).

„Windows Phone 8“ operacinėje sistemoje yra „Microsoft Office“ biuro programų paketas, nemokamai suteikiama 7 GB vietos įvairių bylų laikymui „SkyDrive“ „debesies“ paslaugoje (telefono vidinė atmintis - 8 GB), įdiegta saugesnė ir greitesnė interneto naršyklė „Internet Explorer 10“.

Telefonuose integruojami „Qualcomm“ kompanijos „Snapdragon S4 Plus“ procesoriai, jie užtikrins, kad programos veiktų greitai.

Telefono ekranas 3,8 colių įstrižainės, 800 x 480 taškų raiškos. Akumuliatoriaus talpa - 1300 mAh.

„Nokia Lumia 620“ bus kelių pasirenkamų korpuso spalvų: laimo, apelsino, rausvai raudonos, geltonos, žalsvai mėlynos, baltos ir juodos (tiesa, spalvų pasirinkimas kai kuriose valstybėse gali būti apribotas). 2013 m. sausį „Nokia Lumia 620“ bus pradėta prekiauti Azijos šalyse, o vėliau pasirodys ir Europoje bei Viduriniuosiuose Rytuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)