Klaviatūra gali būti daug kartų „skalbiama“ rankomis, ją galima panardinti į 28 cm gylį (išskyrus USB laido dalį). Korpuse padarytos vandeniui išbėgti skirtos ertmės leidžia šią klaviatūrą greitai išdžiovinti. Simboliai ant mygtukų yra atspausdinti lazeriu ir padengti nuo ultravioletinių spindulių apsaugančia danga, todėl jie išliks nepakitę ilgą laiką, o patys klaviatūros mygtukai gali atlaikyti iki 5 mln. paspaudimų, rašoma pranešime spaudai.

„Mes visi esame patyrę išgąsčio akimirką, kai kavos puodelio ar gėrimo butelio turinys išsipila ant klaviatūros“, – sako „Logitech“ kompiuterio pelių ir klaviatūrų padalinio vyresnioji direktorė Sophie Le Guen. – Kadangi gyvenime nutinka neplanuotų dalykų nepriklausomai nuo to, kiek jų saugotumeisi, „Logitech“ sukūrė klaviatūrą „Logitech Washable Keyboard K310“, kuri po kiekvieno tokio netikėto įvykio atrodys ir veiks kaip nauja“.

Naujoji klaviatūra turi funkcinius mygtukus, atskirą mygtukų su skaitmenimis dalį, yra suderinama su „Windows XP“, „Windows Vista“ ir „Windows 7“ operacinėmis sistemomis. Naudojantis 12 greitųjų mygtukų galima vienu spustelėjimu pasiekti interneto naršyklę, el. paštą, žaidimus, garsumo nustatymus ir kitas funkcijas.

Europos rinkoje naujasis gaminys pasirodys spalio mėnesį, rekomenduojama jo pardavimo kaina yra apie 138 litus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)