„Apple“ teigimu, naujoji operacinė sistema užima beveik perpus mažiau vietos ankstesnės versijos.

Dar nepasirodžius programai, pagal išankstinius užsakymus „Snow Leopard“ yra antra geriausiai perkama sistema Amazon.com. Didžiojoje Britanijoje ji bus parduodama mažmenine kaina už 25 svarus (99 litus), o JAV – už 29 dolerius (70 litų).

„Snow Leopard“ yra sėkmingiausia mūsų visų laikų operacinė sistema ir mes džiaugiamės, galėdami pateikti ją vartotojams anksčiau nei tikėjomės“, – teigia „Apple“ programinės įrangos inžinerijos vyresnysis viceprezidentas Bertrandas Serletas.

Tokios programos kaip „Finder”, „Mail”, „iCal”, „iChat” ir „Safari” veiks ir 64 bitų režimu, tai leis sparčiau atlikti operacijas šiomis sistemomis.

Lietuvoje visos „iDeal" parduotuvės atnaujinta programine įranga pradės prekiauti penktadienį, penktą valandą vakaro. Įrangos kaina 99 litai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją