Pateikti daugiau informacijos apie pastarąją sistemą „Microsoft" planuoja kitą savaitę Los Andžele vyksiančioje konferencijoje.

Antrajame pataisų pakete bus įtraukta visi sistemos atnaujinimai iš pirmojo paketo, bet to, jame taip pat bus patobulintas sistemos paieškos variklis „Windows Search 4.0", naujo standarto „Bluetooth 2.1" paketas, galimybė įrašinėti „Blu-Ray" diskus tiesiai iš operacinės sistemos aplinkos, supaprastinti belaidžio ryšio „Wi-Fi" nustatymai ir naujas įrankis, skirtas belaidžių tinklų paieškai ir prisijungimui.

Anot „Microsoft", galutinę „Vista" pataisų paketo pasirodymo datą nulems jį išbandžiusių žmonių atsiliepimai, galutinė jo versija tiks tiek „Windows Vista", tiek „Server 2008" operacinėms sistemoms.

Beje, praėjusį ketvirtadienį „Microsoft" išleido svarbų saugumo atnaujinimą, skirtą tiek „Windows XP", tiek „Windows Vista". Pasak bendrovės, saugumo spraga yra itin pavojinga ankstesnės kartos sistemai ir per ją programišiai gali perimti kompiuterio valdymą ar pasiekti asmeninę informaciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją