„Atsižvelgdami į augančius rinkos poreikius, šiandien „Bitės“ klientams pristatome rekordinį mobiliojo interneto greitį. Siekiame, kad mobilusis internetas pateisintų mūsų klientų lūkesčius, palengvintų jų kasdienį darbą ir būtų paprastas naudoti, todėl be greito duomenų perdavimo, siūlome ir naujoves, leidžiančias paprasčiau ir patogiau naudotis paslauga“, – sakė „Bitės“ generalinio direktoriaus pavaduotojas rinkodarai Paulius Dambrauskas. Pasak jo, išplėtus 3G tinklą iki 7,2 Mbps, mobiliojo interneto greitis tampa rimta alternatyva fiksuotam DSL internetui.

„Bitės“ 3G/HSDPA tinklas yra prieinamas daugiau kaip 52 proc. Lietuvos gyventojų 19-e šalies miestų. Didžiausio pasaulyje mobiliojo ryšio operatoriaus „Vodafone“ partnerystė suteikia galimybę bendrovės klientams patogiai naudotis mobiliuoju internetu ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, rašoma bendrovės pranešime.

Pristatydama dvigubai didesnę mobiliojo interneto spartą, „Bitė“ kartu pasiūlė „Vodafone Mobile Connect“ USB modemą, kuris palaiko 7,2 Mbps greitį ir yra jungiamas prie kompiuterių per USB jungtį. Tai – nauja „Vodafone Mobile Connect“ duomenų perdavimo įrenginio versija, kuria vartotojai galės naudotis bet kuriuo kompiuteriu – nešiojamuoju ir staliniu, palaikančiu „Mac OS“ ar „Windows“ operacinę sistemą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją