„Noriu pasidžiaugti augančiu susidomėjimu mūsų dirbtuvėmis ir linkiu, kad dalyviai maksimaliai pasinaudotų šia proga mokytis iš patyrusių mentorių. Šios trys dienos bus intensyvios, todėl dalyviams reikės daug fantazijos, tikėjimo savo idėja bei drąsos. Tikiuosi, kad „App Camp 2014“ dalyviai iš dirbtuvių išeis su naujomis mintimis, naudingais kontaktais bei žiniomis, kaip idėjas paversti sėkmingu verslu.“, - sako UAB „App Camp“ vadovas Tomas Martūnas.

„Prisijungimą prie „App Camp“ paskatino kompanijos strategine plėtros kryptimi tapusi technologijų rinka, kuri keičiasi žaibiškai. Siekiant prisitaikyti prie klientų poreikių būtina nuolat ieškoti inovatyvių sprendimų. Pasiūlėme renginio dalyviams sukurti dvi aplikacijas TEO siūlomoms paslaugoms – išmaniajai televizijai bei internetinei saugyklai. Tikimės, kad per šias tris dienas mobiliųjų aplikacijų dirbtuvėse gims ateities produktai mūsų klientų patogumui“, – sako pagrindinio renginio rėmėjo IT ir telekomunikacijų bendrovės TEO generalinis direktorius Kęstutis Šliužas.

Pirmąją dirbtuvių dieną dalyvių laukia ne tik oficialus atidarymas bei kontaktų užmezgimo sesija, bet ir du svarbiausi šių metų renginio pranešimai. Pirmasis į sceną žengs Londone įsikūrusios „Global Beach Group“ vadovas Alexas Sozonoffas, anksčiau daugelį metų dirbęs kompanijoje „Hewlett Packard“. Pranešėjas „App Camp 2014“ dalyviams kalbės apie tai, kaip kuriamos inovacijos ir kokia yra jų svarba. Antrąjį pranešimą pristatys Oras Arbelis, inovatyvios komunikacijos platformos „YO“ įkūrėjas ir CEO (JAV). Mobiliųjų programėlių kūrime nemenką patirtį sukaupęs O. Arbelis „App Camp 2014“ dalyviams pasakos apie tai, kaip svarbu yra nesustoti tikėti savo idėja. Kaip teigia pats pranešėjas, kiti visuomet ras priežasčių, kodėl tu turėtum savo idėją mesti į šalį, tačiau turi visuomet pasitikėti savimi ir drąsiai įgyvendinti savo idėjas.

Antrąją „App Camp 2014“ dieną, šeštadienį, dalyviai turės daugiausia laiko savo idėjų pavertimui realiais produktais – visa diena skirta darbui komandose ir programėlių prototipų rengimui. Vis tik bent trumpam pasitraukti nuo darbo stalo turės visi – kiekviena komanda privalės sudalyvauti susitiktuose su skirtingų sričių mentoriais ir jiems pristatyti savo idėjas. Rinkodaros, dizaino, programavimo ir verslo plėtros profesionalai ne tik padės dalyviams jų idėjas išplėtoti, bet ir atsakys į visus jiems kylančius klausimus ar abejones.

Paskutinę mobiliųjų aplikacijų dirbtuvių dieną dalyviams bus skirta laiko sudėlioti paskutinius jų darbų akcentus ir pasirengti baigiamajai renginio daliai – programėlių pristatymui. Kiekviena komanda turės po 90 sekundžių, per kurias turės įtikinti komisiją, kad jų idėja bei sukurta programėlė yra įdomi, naudinga vartotojams ir verta geriausios programėlės apdovanojimo. Primename, kad „App Camp 2014“ laimėtojų laukia įvairūs prizai nuo 1000 litų iki 300 000 litų vertės.

„App Camp 2014“ vyksta spalio 24-26 dienomis Mykolo Romerio universitete Vilniuje, o daugiau informacijos apie mobilių aplikacijų dirbtuves galite sužinoti renginio svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)