Šiame projekte dalyvauja 49 mokyklos iš daugiau nei 20 šalių/ teritorijų, tokių kaip Indija, Gruzija, Armėnija, Ekvadoras, Tailandas, Ukraina, Kinija, Uganda, JAV, Kanada, Italija, Zambija, Lenkija ir Gambija. Lietuva projekte šiais metais dalyvavo pirmą kartą, o darbus išsiuntė Martyno Mažvydo progimnazijos 5 ir 6 klasių mokiniai.

Tokia pasidalintos informacijos apie kultūrą gausybė ir turtingumas meno darbuose, nuotraukose ir laiškuose, kuriuos kitų šalių mokiniai pridėjo prie savo piešinių, yra tikrai jaudinanti. Šiam projektui taip pat buvo sukurta „Google Earth“ apžvalga. Joje galima apžvelgti visas projekte dalyvavusias mokyklas bei jų mokinių sukurtus darbus. Taip pat kūrinius galima pamatyti feisbuko paskyroje skirtam „OneWorld Classroom“ projektui.

Tai yra puikus būdas „aplankyti“ pasaulį ir taip pat būti „aplankytam“ kitų mokyklų mokinių iš tolimų pasaulio šalių. Šis projektas yra puiki proga pasidalinti žiniomis, kultūrine pasaulėžiūra, artinti pasaulį prie širdies, labiau jį suprasti.