Lietuvos sporto universitetas kvietė moksleivius ir studentus dalyvauti „LSU Move Week 2015“ renginiuose. Šiuo projektu Lietuvos sporto universitetas jau trečius metus iš eilės nori prisidėti prie kasmetinio, „Now We Move“ kampanijos organizuojamo, Europos masto renginio – „Judėjimo savaitė“ („Move week“), kuris skatina masinį sportą ir fizinį aktyvumą.

Pirmą kartą Lietuvos sporto universitetas suorganizavo „FlashMove“ – masinį šokį. Šio masinio šokio idėja – parodyti, kad kiekvienas gali šokti ir kiekvienas yra laisvas kurti savo judesius. „FlashMove“ yra tarsi įvadinė „Now We Move“ kampanijos organizuojamos judėjimo savaitės dalis. „FlashMove“ grindžiamas Europos Sąjungos moto - „Vienybė įvairovėje“, kuris išreiškia, kad nepaisant skirtingų kultūrų, kalbų ir tradicijų tarp skirtingų ES šalių, jos yra suvienytos dirbti kartu.

- Iš tiesų nesitikėjome, kad renginys pasižymės tokiu organizuotumu ir aktyvumu, iš pradžių net ir nenorėjome į jį eiti, tačiau tikrai nenusivylėme. Esam laimingos, kad aktyviai, bet nenuobožiai kartu praleidome laiką, galėjome prisidėti prie šokio ir idėjos. Buvo labai smagu šokti gryname ore, judėti pagal nesunkius judesius, muzika taip pat buvo labai užkrečianti ir linksma. Dėkojame mūsų mokytojai Dovilei už tai, kad sugalvojo sudalyvauti šiame renginyje, jį palikome su puikia nuotaika. Norime dar daugiau tokių kūno kultūros pamokų!, - įspūdžiais dalinosi 2b klasės mokinės.

- Be viso to, kad šokom ir pavargom, dar dovanų gavome ir puikius marškinėlius! - džiūgavo merginos. - Sutarėme, kad nuo šiol kūno kultūros pamokas visos klasiokės darysime apsirengusios šiais dovanotais, bet užtarnautais už prisidėjimą prie idėjos, ryškiaspalviais marškinėliais.

Jei pavargote nuo monotoniškų, pasikartojančių kūno kultūros pamokų, siūlome ir kviečiame domėtis LSU bei kitų organizatorių organizuojamais panašiais sporto renginiais ir nuobodžias pamokas paversti geros nuotaikos, energijos ir juoko užtaisu tiek mokiniams, tiek mokytojams!

LSU „FlashMove“ vaizdo įrašą galite rasti čia: