Sasha atsirado B. Sierros gyvenime prieš porą metų, kuomet mergina kartu su mama važiavo pro gyvūnų prieglaudą ir nusprendė prie jos stabtelėti.

„Mes tiesiog važinėjomės, kuomet nusprendžiau, kad turime apžiūrėti prieglaudoje esančius šuniukus. Iš tikrųjų norėjome tik apsižvalgyti ir pasvarstyti, bet nutiko taip, jog pamilau Sasha iš pirmo žvilgsnio“, – pažinties su kalyte pradžią prisimena B. Sierra.

„Ji nuolat mane stebėjo. Ėjau pažaisti su kitais šuniukais, tačiau Sasha vis tiek stebėjo mane stovėdama narvo kampe", - sakė moteris.

B. Sierra priglaudė Sashą tą pačią dieną. Nuo tada jos viena be kitos būti negali.

Sasha mielai leidžiasi aprengiama įvairiais rūbais, todėl tuo metu, kai B. Sierra ruošėsi išleistuvių vakarėliui, ji iš anksto žinojo, jog Sasha taip pat jausis to dalimi dėvėdama panašius rūbus.

„Kai nuėjome pas siuvėją pasiimti užsakytos suknelės, pamačiau, kiek daug atliekamos medžiagos liko ir paprašiau palikti ją man. Medžiagos buvo užtektinai, kad galėčiau pagaminti derančią suknelę savo augintinei. Tai padariau iškart, kai tik supratau, kokių gražių nuotraukų turėsime, jei tą ypatingą vakarą derėsime“, – aiškina B. Sierra.

Nors niekada anksčiau to nebuvo dariusi, pasitelkusi žirkles ir klijų pistoletą mergina greitai suprato, kaip tai padaryti.

Daugiau rasite čia.