„Visą laiką jis leidžia kartu su jais, žaidžia tarsi šuo, kartu miega. Kai šunys ant kažko lodami bėga link vartų, jis taip pat skuba kartu", - kalbėjo šeimininkė.

Prieš tai, kai Alissa ir Nick Childs įsigijo paršelį, jie turėjo 4 šunis ir į pasaulį besiruošiantį atkeliauti kūdikį. Iš pradžių šeima buvo susirūpinusi, kaip Olive sutars su prancūzų buldogu Lola ir netikėjo, kad šiedu taps geriausiais draugais. „Lola tapo tarsi Olive mama ir buvo gera tai matyti“, – Alissa rašė savo interneto puslapyje.

Paršelio šeimininkė stengiasi įamžinti kiekvieną nuostabią pagausėjusios šeimos gyvenimo akimirką ir pasidalinti jomis savo „Instagram“ paskyroje. Alissa taip pat rengia vakarėlius augintiniams, aprengia juos mažais mielais kostiumais ir sako, jog galbūt ateityje priglaus ir mažą asilą.

„Aš visada norėjau paršelio. Prieš porą metų persikėlėme į kaimą ir tai tapo įmanoma“, - Alissa sakė „Bored Panda“. „Prieš priglaudžiant Olive, niekada anksčiau nesu gyvai mačiusi dekoratyvinio paršelio, todėl tai buvo gana rizikingas gyvenimo šuolis", - kalbėjo Alissa.

Guess who found the mud puddle again 🙈😂

A photo posted by A Baby, A Pig & 3 Dogs 👶🏼🐷🐶🐶🐶📷 (@abbylovephotography1) on Sep 10, 2016 at 11:13pm PDT

In the mornings if the sun isn't shining we snuggle on the couch ✅🐷🐶🐶 #britishbulldog #bostonterrier #pigsofinstagram

A photo posted by A Baby, A Pig & 3 Dogs 👶🏼🐷🐶🐶🐶📷 (@abbylovephotography1) on Sep 7, 2016 at 3:16pm PDT

There's always one person in your team who had a big weekend, sleeping in your Monday morning meeting 😜 😴 #partygirlproblems

A photo posted by A Baby, A Pig & 3 Dogs 👶🏼🐷🐶🐶🐶📷 (@abbylovephotography1) on Aug 7, 2016 at 2:12pm PDT

Daugiau nuotraukų rasite čia.