Reidas prasidėjo Olandų gatvėje, ten kiek po 23 val. ir buvo sustabdytas BMW, kuriuo važiavo du jauni vyrai ir mergina.

Pradžioje vairuotojas (gim. 1989 m.) pareigūnams teigė alkoholio tądien nevartojęs, važiuojantis iš koncerto. Tačiau patikrinus alkoholio matuokliu buvo nustatytas 0,77 prom. girtumas.

Apie 2.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Šeškinėje smarkokai atsigėręs jaunas vyras nori sėsti prie vairo, tačiau draugai jam neleidžia. Atvažiavę pareigūnai pamatė, jog vairuoti besiveržiantis vyrukas akivaizdžiai girtas. Todėl patruliai paėmė automobilio raktą, kurį išsiblaivęs vairuotojas galės atsiimti Vilniaus apskrities Kelių policijos valdyboje.

Policininkams bendraujant su vairuoti itin norėjusiu vyru, linksma kompanija džiugiai pozavo fotografams.

Vėlų sekmadienio vakarą buvo išplatintas šokių studijos „Modus Dance“ choreografės Viktorijos Nenartovič pranešimas, kad jos 30–tojo gimtadienio vakarėlio neapkartino net neblaivaus praeivio elgesys.

Pranešime rašoma, kad šį savaitgalį choreografė V. Nenartovič šventė savo 30-metį „Modus Dance“ studijoje, į kurią buvo pakviesti per 30 artimiausių žmonių. „Į puotą svečiai rinkosi pasidabinę Hip Hop stiliaus apranga ir aksesuarais. Vakarėlio įkarštį apkartino neblaivaus pro šalį ėjusio piliečio elgesys, kuris sunkiai stovėdamas ant kojų sėdo į automobilį, užsivedė ir norėjo važiuoti. Pasak Viktorijos, vyriškį sunku buvo įkalbėti nevažiuoti tokioje būsenoje, tad teko apgaulės būdų išvilioti automobilio raktus. Tačiau pasipylus grasinimų lavinai, teko kviesti policiją.

Atvykus pareigūnams, neblaivus pilietis skundėsi, kad iš jo pavogti raktai, tačiau pareigūnai paaiškino, kad šventės dalyvių elgesys buvo labai pilietiškas ir atsakingas.