Penktadienio vakarą Žirmūnuose „Toyota Yaris“ kliudė automobilį „Toyota Corolla“ ir nuvažiavo. Tačiau įvykio liudininkas iš eismo įvykio vietos pasišalinusią vairuotoją 21.30 val. sučiupo Žirmūnų g. esančios parduotuvės „Rimi“ aikštelėje ir iškvietė policiją. „Toyota Yaris“ vairuotoja buvo visiškai girta. Kartu su ja važiavo penkiametė dukrytė.

Jauna moteris atsisakė tikrintis alkotesteriu, rėkavo, nerišliai kalbėjo kažką nesuprantamo. Ją teko surakinti antrankiais.

Mažylę ėmėsi prižiūrėti policijos pareigūnė - kalbino, žaidė su ja. Mergytė nelabai suprato, kas vyksta. Tik pamačiusi vedamą surakintą motiną, paklausė ar mama neverkia. Pareigūnai ėmė ieškoti kokių nors artimųjų, kas priglaustų mažametę. O tai tęsėsi ilgokai, nes jie gyvena viename rajono centre (iš ten pat ir sulaikytoji vairuotoja).

Pasodinta į policijos automobilį vairuotoja (gim. 1986 m.) toliau šūkavo, kalbėjosi pati su savimi. Atsigulė ant galinės sėdynės ir susikėlė kojas ant lango. Paskui bandė persiropšti ant priekinės tarnybinio automobilio sėdynės. O kai pareigūnas grąžino ją į vietą, ėmė šaukti: „Jūs mane sulaužėte!“. Kiek vėliau ji vis dėlto persirito ant priekinės sėdynės ir ją teko vėl grąžinti į vietą.

Moteris vis nenurimo, rėkavo: „Tu negalvok, kad aš šušara!“, „Nefotkink ...(rusiškas keiksmažodis), nes gausi!“, „Kiek mane gaišinsit?!“ ir t.t. Paskui kažkodėl žurnalistams ėmė siūlyti 50 eurų, kad šie ją paleistų. Policininkams ji žadėjo daugiau - 300 eurų. Vėliau panoro apsilankyti tualete. Kadangi „Rimi“ jau buvo uždaryta, surakintą moterį pareigūnė nuvedė į kavinę.

Galiausiai, po 23 val., pasiimti mergaitės atvažiavo krikštatėvis. Pareigūnai paprašė jo pasikalbėti su sulaikytąja, apraminti ją.

Vairuotoja buvo išvežta į policijos komisariatą. Ten ji irgi nesutiko tikrintis alkotesteriu, nenorėjo bendradarbiauti su pareigūnais, todėl paryčiais nuspręsta pradėti ikiteisminį tyrimą dėl bandymo papirkti patrulius. Iš komisariato moteris išvežta į areštinę.

Reido metu patikrinti automobilių vairuotojai naktį iš penktadienio į šeštadienį buvo blaivūs. Tik reido pabaigoje, kiek prieš 3 val., Pylimo g. įkliuvo dviratininkų porelė - vaikinui nustatytas 0,42 prom. girtumas (pritaikius alkotesterio paklaidą, gaunasi, kad 0,40 prom. riba neperžengta), o mergina buvo įkaušusi smarkiau - 0,92 prom.