Autostradoje neišsiteko VW Passat, kurį vairavo neblaivus vairuotojas. Automobilis nuvažiavo nuo važiuojamosios kelio dalies, trenkėsi į apšvietimo stulpą ir nuslydo į pakelės griovį. 1950 m. gimusiam vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,24 prom. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą kraujo tyrimo atlikimui. Eismo įvykio metu asmenys nesužaloti.

Primename, kad praėjusią savaitę, gegužės 15-21 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos pareigūnai ne tik siekė užtikrinti eismo saugumą vykusių renginių metu, bet ir tikrino, kaip vairuotojai laikosi Kelių eismo taisyklių.

Priemonės metu pareigūnai, tikrindami transporto priemonių vairuotojų blaivumą, išaiškino penkis neblaivius vairuotojus. Keturiems iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, vienam – vidutinis. Be to, išaiškinti trys neblaivūs dviračių vairuotojai.

Taip pat buvo užfiksuoti penki pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai.

Pareigūnai pastebi, kad dažniausias vairuotojų pažeidimas – kitos transporto priemonės lenkimas, kertant ištisinę kelio ženklinimo liniją.

Vykdytų priemonių metu taip pat pareigūnai nustatė 3 asmenis, vairavusius transporto priemonės, tačiau neturinčius teisės to daryti.

Kauno apskrities policija informuoja, kad tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau.