Po tragiškų įvykių kinologo iš degančio namo išneštą peršautą merginą vos atvykę medikai iškart reanimavo. Leisgyvę merginą pavyko išgelbėti laiku atvykus pagalbai.

DELFI primena, kad naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 1 val., Kauno rajone esančioje Karmėlavoje, konflikto metu vyras (gimęs 1960 m.) iš neteisėtai laikomo pistoleto (markė ir kalibras nustatinėjami) iššovė į dukterį (gimusią 1995 m.) ir jos sugyventinį (gimusį 1993 m.) bei, padegęs gyvenamąjį namą, nusižudė.

Ugniagesių duomenimis, 01.08 val. žmonės pranešė apie atvira liepsna degantį namą. Taip pat nurodė, kad viduje gali būti žmonių.

Policija pareigūnams atvykus į įvykio vietą, namo antras aukštas degė atvira liepsna, girdėjosi pagalbos šauksmas.

Policijos pareigūnas (kinologas) priėmė žaibišką sprendimą daužti langą - panaudojęs kirvuką ir laužtuvą pateko į vidų.

Pirmame aukšte pamatęs merginą, išnešė ją į lauką (dalinai sąmoningą). Laukdamas, kol atvažiuos greitoji, suteikė jai skubią pirmąją pagalbą.

Merginos sugyventinis iššoko iš degančio namo antro aukšto.

Nukentėjusioji dukra (dėl šautinės žaizdos krūtinėje) ir jos sugyventinis (dėl šautinės žaizdos rankoje) paguldyti į ligoninę. Pasak Karmėlavos seniūnės Violetos Armolaitienės, merginos būklė sunki. Ji gydoma Kauno klinikose. Vaikinas, kuriam sužalota ranka, ketvirtadienio ryta grįžo namo.

Nukentėjęs vaikinas su žurnalistais bendrauti atsisakė.

V. Armolaitienė teigia, kad minėtas šaudęs vyras anksčiau yra teistas už savo dukrų seksualinį prievartavimą. Jam uždrausta artintis ar bendrauti su šeimos nariais. Vyras gyveno Jonavoje pas savo motiną.

Šiame name gyveno 1995 m. gimusi mergina su sugyventiniu.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, Vitas atvyko pas savo dukrą į Karmėlavą, Šaltinių g. Tėvas išsiviliojo dukrą su sugyventiniu į kiemą. Bekalbant ir vaikštinėjant po kiemą, vyras įėjo į namus. Paskui tėvą į namus užėję dukra su vaikinu pastebėjo, kad Vitas rankose laiko pistoletą. Tuomet Vitas šovė į dukrą. Paskui šovė į dukros vaikiną. Jaunuolis gelbėdamasis laiptais užbėgo į antrąjį namo aukštą ir iššoko iš antrojo namo aukšto. Jam buvo peršauta ranka. Tuomet buvo padegtas namas.

Seniūnės teigimu, jauna šeima nebeketina šiame name toliau gyventi, žada išsikraustyti iš Karmėlavos.