Praėjusį savaitgalį Patrulių rinktinės pareigūnai uostamiestyje pričiupo net septynis vaikinus neteisėtai disponavusius narkotinėmis medžiagomis.

Klaipėdos policija informuoja, kad penktadienį, apie 21:40 val. Sportininkų g., greta stadiono, garažų masyve pareigūnai pastebėjo keturis įtartinus vaikinus, kurių vienas išvydęs policiją numetė ant žemės paketą su augalinės kilmės medžiagomis – visi keturi vaikinai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Apie 22:00 val. Kruizinių laivų terminale Patrulių rinktinės pareigūnams su kinologe tikrinant automobilį BMW jo daiktinėje rasta galimai augalinės kilmės narkotinių medžiagų, smulkintuvas ir suktinė priklausantys 25 m. BMW vairuotojui, kuris buvo sulaikytas.

Kiek vėliau, apie 23:15 val. prevencinės priemonės metu tikrinant liūdnai pagarsėjusį bendrabutį Minijos g., laiptinėje pareigūnai pastebėjo nubėgant du jaunuolius bei pamestą popieriaus lapą, kuriame buvo galimai augalinės kilmės narkotinių medžiagų.

Pareigūnai sulaikė bėglius – 2000 m. gimusį, policijai puikiai žinomą ir ne kartą už narkotikų laikymą baustą vaikiną, bei 25 m. jo bendrą iš Kauno rajono – abu vaikinai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.