Vėlų ketvirtadienio vakarą, apie 23.55 val., liūdną reputaciją turinčiame bendrabutyje Minijos g. 129, bendro naudojimo patalpose pareigūnai sulaikė du įtariamuosius – 2000 m. gimusį ir policijai puikiai žinomą jaunuolį, pas kurį striukės ir džinsų kišenėje rasta galimai narkotinių medžiagų – polietileno maišelis su 19 folijos lakstukų, kuriuose supakuoti balti milteliai, bei maišelis su 99 pilkomis stačiakampėmis tabletėmis.

Pilnomis įtartinų medžiagų kišenėmis pričiuptas vaikinas policijai nuo kovo mėn. įkliuvo jau trečią kartą, o kaip tik tos dienos rytą buvo paleistas iš areštinės, kurioje laiką leido už galimą narkotikų laikymą, praneša Klaipėdos policija.

Kitas bendrabutyje pričiuptas įtariamasis atvykus policijai kaip tik rankoje laikė švirkštą, o greta jo ant stalo buvo padėtas šaukštas su rudos spalvos skysčiu – įtariama, jog tai taip pat narkotikai. Abu įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Po kelių valandų, apie 1.40 val., Minijos g. patruliuojantys policininkai pastebėjo jaunuolį, kuris, pamatęs policijos ekipažą, „dėjo į kojas“ ir bandė pasislėpti vieno iš Nidos g. daugiabučių laiptinėje. Bėgdamas vaikinas išmetė maišelį, kuriame buvo keturi paketėliai su baltos spalvos milteliais, įtariama, jog tai narkotikai. Nuo pareigūnų bandęs pasprukti 1993 m. gimęs vaikinas sulaikytas.