„Pasidalinkit !!!! Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kretingoje pavogti du „Dodge“ - pilkas „Dodge Challenger“ ir baltas „Dodge Charger“. Baltas automobilis be galinių lempų“, - paskelbė kretingiškis Aidas.

Anot jo, automobiliai dar tik buvo ruošiami registracijai, jis tvarkė vieno lempas, tad pavogtas automobilis be jų.

Atlygį pažadėjęs vyras neslepia, kad sulaukė įvairių skambučių, atsirado ir piktavalių, kurie bando pasipelnyti iš nelaimės, tačiau atlygis žadamas tik tam asmeniui, ar asmenims, kurie iš tiesų padės surasti ir sugrąžinti automobilius.

„Automobiliai priklauso įmonei, jie nėra vieno šeimininko nuosavybė. Po pranešimo apie vagystę policija iškart paskelbė tarptautinę paiešką. Gal kam tų automobilių prireikė, kad išardytų dalimis“, - svarstė vyras.

Pareigūnai pranešimo sulaukė ryte, kai tik vyras pastebėjo bjaurų ilgapirščių poelgį. Šeštadienį 9 val. 10 min. vyras pastebėjo, kad po nakties, Kretingoje, Klaipėdos g., iš namo kiemo pavogti automobiliai „Dodge Charger“, pagamintas 2015 m., ir „Dodge Challenger“, pagamintas 2016 m.

Pirminiais duomenimis, nuostolis – 20 000 eurų.

Meistras ir pats nenuleidžia rankų - ieško, kur automobilius užfiksavo miesto kameros.

Galinčių iš tiesų padėti skambučių Aidas laukia telefonu 8-656-49110. Žadamas atlygis - 10 000 eurų.

DELFI primena, kad Vilniuje ankstų penktadienio rytą pavogtasNissan GTR“, tačiau Aidas sako, kad vargu, ar abi vagystės gali būti įvykdytos tais pačiais tikslais.