Apie 6 valandą ryto pasvirusių gatvės apšvietimo stulpų nuotraukomis kauniečiai dalinosi socialiniame tinkle. „Vykdomų kelio darbų krūvio neatlaikė gatvės apšvietimo stulpai“, – komentavo jie situaciją Partizanų gatvėje ties parduotuve „Iki“.

Toks pasvirusių apšvietimo stulpų vaizdas sukėlė įvairias reakcijas – vieni šaipėsi, kiti svarstė, kad Kaune pastaruoju metu nemažai dalykų „neatlaiko“.

„Tai sniego neatlaiko medžiai, tai purvo neiškenčia stulpai“ – tvirtino jie.

Nuotraukose, kurias šeštadienio rytą užfiksavo kauniečiai, matyti, kad vienas kelio apšvietimo stulpas yra pavojingai pavirtęs, o dar bent keletas jau visiškai nuvirtę, o kelią užtvėrę prižiūri policijos pareigūnai.

Susisiekus su „Kauno gatvių apšvietimas“ budėtoju, šis patikino, kad šiuo metu (apie 9 valandą) apšvietimo stulpai yra patraukti nuo kelio ir eismui bei aplinkiniams nebetrukdo ir pavojaus nekelia.

„Dabar jie patraukti, sutvarkyta ten viskas“, – tvirtino jis. „Dėl vėjo išvirto, nes minkštas gruntas ir neatlaikė… Bet dabar jau patraukti nuo kelio.“

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad Partizanų gatvėje šiuo metu vykdomi kelio darbai.

Pirmiausiai tvarkoma kelio važiuojamoji dalis bei borteliai, vėliau planuojama tvarkyti šaligatvius ir apšvietimą. Kapitaliniams gatvės remonto darbams skirta apie 1,5 mln. eurų.

Daugiau naujienų iš Kauno skaitykite čia.