Kaip DELFI pasakojo jaunas vyras, jo dėmesį visureigis patraukė Pamėnkalnio ir Tauro gatvių sankryžoje, kai sukėlė avarinę situaciją.

„Pamatęs, kad jo agresyvų vairavimą filmuoja, pakartojo ankstesnį manevrą – dar stovėdamas Mindaugo ir J. Basanavičiaus gatvių sankryžoje, degant raudonam šviesoforo signalui, iš vidurinės juostos suko į dešinę, į J. Basanavičiaus gatvę ir sankryžoje lenkė jį filmavusį automobilį.

Išvažiuodamas į priešpriešinę juostą visureigio vairuotojas vos neįvažiavo į atvažiuojantį troleibusą. Paskui agresyvus vairuotojas taranavo automobilį „Toyota“, iš kurio buvo filmuojamas. Vyras sukėlė eismo įvykį – apgadino veidrodėlį, nubrozdino mano ir savo automobilių šonus“, – nemalonia patirtimi dalijosi jaunas vyras.

Visureigio vairuotojas net ir po išpuolio nenurimo. Išlipo iš savo automobilio, atidarė taranuoto automobilio „Toyota“ priekines keleivio dureles, tačiau taip ir neaišku, ką norėjo daryti. DELFI skaitytojas svarstė, kad vyro elgesys buvo agresyvus, gal nesivėlė į muštynes tik dėl to, kad buvo filmuojamas.

„Toyotos“ vairuotojas atkreipė dėmesį, kad rusakalbio visureigyje ant veidrodėlio pakabinta ir Georgijaus juostelė, o į lietuvišką prašymą prisistatyti žmogus atsakė rusų kalba. Po įvykio vyras nuvažiavo savais keliais. Tai jau užtraukia atsakomybę dėl pasišalinimo iš įvykio vietos.

Tuo visa istorija nesibaigė. Vilniaus policijai apie įvykį pranešęs „Toyotos“ vairuotojas buvo ne vienintelis skambinęs pareigūnams.

Pareigūnams paskambino ir visureigio vairuotojas, jis prisipažino kliudęs ir apgadinęs automobilį „Toyota“, pareiškė, kad jau yra darbe. Vyras prisipažino, kad nuvažiavo iš įvykio vietos. Kai pareigūnai netrukus perskambino visureigio vairuotojui, jis telefonu neatsiliepė.

Dėl įvykio pareigūnai pradėjo tyrimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (427)