Apie avariją pranešta 16 val. 40 min.

Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 nurodyta, kad Marijampolė savivaldybėje, netoli Sasnavos miestelio įvykęs auto įvykis, yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės ugniagesių pajėgos. Atvykę ugniagesiai iš sumaitot automobilio ištraukė moterį. Paaiškėjo, kad automobiliu važiavo šeima su kūdikiu.

Po kelių minučių Marijampolės apskrities policija DELFI informavo, kad kraupi avarija neapsiėjo be aukų. Yra žuvęs žmogus.

Pareigūnams pranešta, kad per avariją po smūgio krovininis automobilis atsidūrė griovyje. Ant kelio liko sumaitotas lengvasis automobilis, žuvo jį vairavęs vyras. Keleivę ugniagesiai išvadavo iš nuolaužų. Pirminiais duomenimis, moters būklė sunki. Ji perduota medikams. Į medikų rankas perduotas ir kūdikis, kokia jo būklė iškart po įvykio nebuvo aišku.

Pirminėmis pareigūnų žiniomis, vyro vairuojamas lengvasis automobilis išvažiavo į priešingą eismo juostą, tačiau ši aplinkybė yra tik pirminė įvykio versija. Kitų asmenų teigimu, iš savo eismo juostos išvažiavo pienovežio vairuotojas. Per avariją automobilis atsitrenkė į pienovežio galinį ratą ir po smūgio metėsi į priešinga eismo juostą, tiesiai prieš atvažiuojantį vilkiką. Sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojas dar bandė išvengti smūgio, tačiau jau buvo per vėlu.

Po avarijos „Via Baltica“ atkarpa uždaryta, eismą reguliuojantys pareigūnai nukreipia automobilių vairuotojus į apvažiavimus.

Papildyta: 19.36 val. eismas avarijos vietoje atnaujintas.

DELFI dėkoja skaitytojams už informaciją ir nuotraukas iš įvykio vietos !