Pakruojo rajone, Mikniūnų kaime, šeštadienio rytą apie 7.20 val. neblaivi moteris (2,46 prom.) sumušė neblaivią seserį (2,25 prom.). Nukentėjusioji, gimusi 1964 m., dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įsitaigas nesikreipė. Įtariamoji, gimusi 1959 m., sulaikyta ir uždaryta į Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Sekmadienio ryte, taip pat Pakruojyje, P. Mašioto g. užfiksuotas dar vienas smurto atvejis. Apie 4.30 val. namuose, buitinio konflikto metu neblaivus (2,41 prom.) vyras, gim. 1993 m., sumušė neblaivų (2,72 prom.) brolį, gim. 1995 m.

Nukentėjusysis dėl galvos smegenų sukrėtimo, girtumo, po medikų apžiūros Pakruojo ligoninėje, tolimesniam gydymui išvežtas į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Šiauliuose, Serbentų g. šeštadienį policija gavo pranešimą, kad apie 16 val. namuose neblaivus (2,39 prom.) vyras, gim. 1958 m., sumušė neblaivią (1,73 prom.) sugyventinę, gim. 1947m.

Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Kitas smurto atvejis Šiauliuose užfiksuotas šeštadienio vakarą Dainų g. Apie 20 val. namuose neblaivus (girtumas nenustatytas) vyras, gim. 1936 m., sumušė žmoną, gim. 1937m.

Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras paguldytas į Šiaulių psichiatrijos ligoninę.