Marijampolės apskrities policija praneša, kad apie 10.40 val. kelyje „Via Baltica“, Marijampolės sav., Sasnavos sen., ties Palengviskos k., atnaujinus automobilių eismą po eismo įvykio (8.17 val, kurio metu žuvo du Latvijos Respublikos piliečiai), Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kazlų Rūdos policijos komisariato vyriausiasis patrulis E. J. (g. 1984 m.) reguliavo eismą.

Stabdant automobilius, važiuojančius nuo Kauno pusės, į pirmą sustojusį lengvąjį automobilį „Ford Fiesta“ trenkėsi „VW Passat“, kurį vairavo latvis. Jis atsitrenkė važiuodamas ta pačia kryptimi. „Ford Fiesta“ nuo smūgio partrenkė eismą reguliuojantį pareigūną (pareigūnas nuo smūgio buvo nusviestas į griovį, dėl galimų sužalojimų jis buvo išvežtas į Marijampolės ligoninę, po apžiūros, nustačius kojos ir rankos nubrozdinimus bei šono sumušimą, paleistas į namus.

Eismo įvykio metu nukentėjo ir pirmajame automobilyje „Ford Fiesta“ ant galinės sėdynės sėdėjusi moteris (g. 1983 m.) - ji išvežta į Marijampolės ligoninę, o 4 mėn. kūdikis išvežtas į Kauno klinikas.

Įvykio metu buvo sužalotas ir antrojo automobilio „VW Passat“ keleivis (g. 1977 m.) Latvijos Respublikos pilietis, kuris išvežtas į Marijampolės ligoninę.

Abiejų automobilių vairuotojai nesužaloti.