Policijos atstovai skelbia, kad gavę informaciją apie įtartiną vyrą, patruliai skubiai reagavo, pamatė stovintį vyrą, apgalvojo taktinius veiksmus ir, priėję iš už nugaros, operatyviai jį sulaikė, taip atimdami bet kokią galimybę jam pasipriešinti.

Egidijus Anupraitis, Kauno rajone įtariamas sušaudęs keturis šeimos narius ir sužeidęs senelį, buvo ieškomas nuo pirmadienio. Policija įtaria, kad žiaurus ir sveiku protu nesuvokiamas nusikaltimas įvykdytas anksčiau.

kovo 27 d. 17.45 val. gautas pranešimas, kad Kauno r. Gaižėnų kaime rasti keturių žmonių kūnai su šautinėmis žaizdomis: vyro (gimusio 1967 m.), jo žmonos (gimusios 1968 m.), jo mamos (gimusios 1942 m.), jo brolio (gimusio 1979 m.). Įvykio vietoje rastas sužalotas senelis (gimęs 1936 m.), vyras ištiktas šoko, išvežtas į ligoninę.

Įtariamojo senelis iki šiol dėl patirto šoko negalėjo papasakoti nieko apie nusikaltimą. Laimei, vyro gyvybei pavojus negresia.

Marijampolėje pastebėtas ir netrukus sulaikytas įtariamasis su savimi turėjo lagaminą, kuriame pareigūnai rado ginklą bei dvi dėtuves su šoviniais.

Policija dėkoja visiems asmenims, kurie aktyviai teikė policijai informaciją apie galimą įtariamąjį.

Pilietiškų asmenų neabejingumo dėka buvo operatyviai sulaikytas ir izoliuotas visuomenei grėsmę kėlęs asmuo.

Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius neslėpė abejojantis įtariamojo sveikatos būkle. Šūviai paleisti taikantis į gyvybiškai svarbias vietas. Net kelis kartus ginklas buvo iš naujo užtaisytas, paleista ne mažiau nei 21 kulka.

Įtariamajam bus paskirta psichiatrinė ekspertizė. Taip pat bus kreipiamasi į teismą dėl suėmimo.