Pasak jo, tarptautinė paieška buvo paskelbta pirmadienio vakare.

26 metų Egidijus Anupraitis Kauno rajone Gaižėnų kaime įtariamas nužudęs savo šeimos narius – mamą, tėtį, senelę ir tėvo brolį. Dar vienas senolis - įtarimojo prosenelis rastas sužeistas su šautine žaizda kojoje.

Kaip skelbta pirmadienio vakarą, teismo medicinos ekspertams įvykio vietoje nustačius, kad keturi vienos šeimos asmenys Kauno rajone buvo nužudyti anksčiau nei pirmadienį, policija plečia paiešką į kitus šalies rajonus.

Bus keliamas VSAT sraigtasparnis

Po visą naktį vykusio intensyvaus darbo, antradienį policijos pareigūnai toliau tęs paieškos veiksmus netoli Gaižėnų kaimo, kur išžudyta keturių asmenų šeima, aktyvią paiešką išplečiant visoje Ringaudų seniūnijoje.

Paieškai pasitelktos gausios policijos pajėgos, taip pat 10 val. ryte pakeltas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis.

VST atsiuntė 50 ginkluotų pareigūnų įtariamojo paieškai Kauno rajone.

DELFI primena, kad Pakaunėje pirmadienio vakarą rastas kraupus radinys - Gaižėnų kaime rasti net keturių žmonių lavonai su šautinėmis žaizdomis. Įtarimų šešėlis krito ant vieno iš nužudytųjų sūnaus.

Manoma, kad nusikaltimas galėjo būti įvykdytas ne pirmadienį. Kone pusšimtis pareigūnų šukavo kaimo apylinkes ieškodami įtariamojo. Tai iki šiol pareigūnams nežinomas, nė karto neteistas ir psichinėmis problemomis nesiskundęs E. Anupraitis, dirbęs apsaugininku. Iš nužudymo vietos jis spruko pagrobęs ir du ginklus.