Avarija įvyko sekmadienį vakare Ozo gatvėje. Važiuojant link prekybos centro „Akropolis“, ant viaduko, sugedo „Alfa Romeo“ automobilis. Užgeso variklis, o jo vairuotojui niekaip nepavyko jo vėl užvesti.

Į nelaimę patekusį žmogų pamatęs BMW vairuotojas, važiavęs su moterimi, sustojo padėti. Moteris liko automobilyje, o vairuotojas išlipo ir kartu su „Alfa Romeo“ vairuotoju bandė pastumti automobilį.

Deja, pastangos buvo bevaisės, tad abiejų automobilių vairuotojai nuėjo prie „Alfa Romeo“ automobilio priekio ir ėmė ieškoti, kaip jį galima prikabinti prie BMW ir patraukti.

Ta pačia kryptimi važiavusi moteris su „Audi“ nesureagavo laiku į tai, kad priekyje du automobiliai yra sustoję. Ji taip trenkėsi į BMW, kad šis nuo smūgio rėžėsi į „Alfa Romeo“ ir partrenkė priekyje šio automobilio buvusius vyrus.

Vyrai užkrito ant variklio dangčio, laimei, jie nebuvo stipriai sužaloti. Moterims ši avarija baigėsi skaudžiau.

BMW sėdėjusi moteris nuo smūgio galva trenkėsi į priekinį stiklą ir jį išdaužė. Avarijos kaltininkė su „Audi“ taip pat patyrė sužalojimų – jai stipriai skaudėjo ranką. Atvykę medikai įtarė, kad ranka lūžo.

Abi moterys išvežtos į ligoninę.

Kodėl „Audi“ vairavusi moteris laiku nepastebėjo stovinčių automobilių, aiškinasi sostinės pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)