Avarija įvyko šeštadienį apie 15.30 val. Kaip pasakojo įvykio liudininkai, dideliu greičiu nuo Šeškinės kalno centro link lėkęs „Audi“ rėžėsi į prie šviesoforo stovėjusius automobilius. Smūgio būta labai stipraus, automobiliai kaip reikiant sumaitoti. Avarijos liudininkams iškart kilo įtarimų, kad vairavęs vyras kaip reikiant girtas.

Po avarijos „Audi“ automobilio vairuotojas nelipo iš automobilio. Iš jo garsiai sklido rusiška muzika, o vairuotojas į taktą daužė pirštais į langą.

Atvykę pareigūnai jį iš automobilio ištraukė tik išdaužę langą. Vairuotojas dar grūmėsi su policijos pareigūnais, priešinosi, tačiau galiausiai buvo sutramdytas, paguldytas ant grindinio užmigo. Kaip vyras ištraukiamas iš automobilio nufilmavęs Ernestas pasidalijo vaizdo įrašu su DELFI skaitytojais.

Į eismo įvykį teko skubėti ugniagesiams, pranešta, kad po avarijos vienas automobilis užsidegė. Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad informacija dėl gaisro nepasitvirtino, tačiau dėl visa ko jie atjungė automobilio akumuliatorių.

Į avarijos vietą atvykę medikai apžiūrėjo vieną moterį, į kurios automobilį rėžėsi „Audi“. Greitosios pagalbos automobiliu „Audi“ vairuotojas buvo nuvežtas į Lazdynų ligoninę. Čia, kol vyras numigo, skubos tvarka atliktas kraujo tyrimas. Medikų duomenimis, vyrui nustatytas girtumas gerokai didesnis už sunkų - 3,25 prom. Tai jau mirtinas alkoholio kiekis (sunkus girtumas - 2,50 prom. alkoholio, mirtinu girtumu įvardijama alkoholio koncentracija kraujyje 3-4 prom.).

Ilgai ligoninėje girtas vairuotojas neužsibuvo. Policijai apie jo girtumą informaciją perdavę medikai vyrą išleido į namus.

DELFI dėkoja Ernestui už vaizdo įrašą!