Moterys, automobiliai ir sportas - toks prieš akis iškylantis galimo įtariamojo portretas.

Vaikino socialinėje paskyroje gausu boksą garbinančių frazių: Boksas - žiauriausia sporto šaka. Ir ji labiausiai primena gyvenimą... Jaunas vyras nevengia didžiuotis prabangiais automobiliais, viešina apsinuoginusių merginų nuotraukas.

Socialiniame tinkle kovo 5 d., sekmadienį, vaikinas įkėlė nuotrauką, po kuria matomi ir pirmojo galimo įtariamojo K.B. komentarai. Galima daryti prielaidą, kad vaikinai yra geri draugai, kurie viešojoje erdvėje neslėpė pagyrų vienas kitam. Nuotrauka buvo įkelta 19 val. iš mobiliojo įrenginio.

DELFI anksčiau skelbė, jog vienas iš jų - romų kilmės K.B. „Aš savo tėvo sūnus“ – tokiais įrašais savo paskyroje dalijasi galimas įtariamasis. Vaikino paskyroje gausu nuotraukų su tėvu. K.B. nevengia demonstruoti savo aistros prabangiems automobiliams.

DELFI primena, kad kovo 5 d. apie 21.00 val. gautas pranešimas, kad tamsiai rudos spalvos automobiliu „Audi A7“ apie 16.30 val. iš Plungės į Vilnių išvažiavo I. Strazdauskaitė (gimusi 1991 m.), kuri, pravažiavusi Kauną, pasak pranešėjo, dingo – dingo ryšys, vėliau telefonas buvo išjungtas. Iš Plungės į Vilnių išvykusi mergina paslaptingai dingo, įtariama, ji pagrobta. Tokie įtarimai kilo kai naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 01.30 val., jos automobilis buvo rastas Jonavos rajone, netoli Žeimių miestelio esančiame miške.

Po kelias paras trukusių itin aktyvių paieškų, penktadienį, kovo 10 d. buvo sulaikyti šeši įtariamieji. Policijos pareigūnai I. Strazdauskaitės artimiesiems turėjo pranešti skaudžią žinią. Merginos nužudymas sukrėtė ir jos paieškoje dalyvavusius net I. Strazdauskaitės žmones, ir pačius policijos pareigūnus.