Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas, šiuo metu vykdoma intensyvi dingusios merginos paieška ir nuo platesnės informacijos susilaiko. Pareigūnai teigia, kad merginos paieškoje dalyvauja daugiau nei šimtas įvairių tarnybų pareigūnų.

Kaip žinoma, tamsiai rudos spalvos dingusios merginos vairuojamas automobilis „Audi A7“ rastas Jonavos rajone, miškelyje netoli Žeimių miestelio. Žinoma, kad paliktas automobilis buvo užrakintas, prie jo jokių galimų nusikaltimo požymių neaptikta.

Nors viešoje erdvėje keliama merginos dingimo versija – pagrobimas, pareigūnai kol kas nepateikia jokios informacijos teigdami, kad tiriamos kelios versijos, tikrinama visuomenės teikiama informacija apie galimas merginos buvimo vietas.

Pareigūnai teigia, kad į Žeimius automobilis galėjo būti nuvarytas jau po nusikaltimo padarymo, todėl intensyviai paieška buvo vykdoma greitkelyje nuo Vilniaus pusės. Teritorijoje maždaug nuo Žiežmarių iki Elektrėnų buvo fiksuotas veikiantis mobilusis ryšys. Vykdant paiešką, aptikti galimai iš automobilio išmesti merginos daiktai.

Automobilis susektas pagal automobilyje sumontuotą apsaugos įrangą su GPS signalu. Telefono signalas nutrūko greitkelyje, telefonas arba nusėdo arba buvo specialiai išjungtas.

Policijos viršininkas, koordinuojantis vykdomus paieškos darbus taip pat teigė neturintis duomenų, kad mergina dingti galėjo savo noru.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, dingusi mergina neseniai pradėjo dirbti viename internetinės prekybos portale, Vilniuje gyveno su draugu. Plungė – jos gimtieji namai.

Kaip jau skelbėme šį rytą ir informacija prašėme pasidalinti su visais skaitytojais, Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 1.30 val. ieškomas automobilis buvo rastas Jonavos rajone. Jame merginos nebuvo. Pareigūnai toliau tęsė intensyvią paiešką tiek miške, tiek aplink esančiose apylinkėse. Į įvykio vietą buvo iškviestas kinologas, ekspertai. Dėl prastų oro sąlygų sraigtasparnis keliamas nebuvo.

Ekspertams apžiūrėjus įvykio vietą prie aptikto automobilio, pirminiais duomenimis, grumtynių, kraujo pėdsakų nepastebėta.

Pareigūnai toliau intensyviai ieško dingusios merginos. Pirmadienį 10.55 val. Kauno policija informavo, kad merginos ieškoma teritorijoje nuo Bačkonių link Elektrėnų.

Jaunos moters požymiai: 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, dėvėjo pilkos spalvos sportinį kostiumą, trumpą juodą striukę.

Asmenis, mačiusius merginą, žinančius galimą jos buvimo vietą ar turinčius tyrimui reikšmingos informacijos, prašome nedelsiant pranešti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams telefonu (8 37) 303 450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Daugiau naujienų apie Kauną skaitykite čia.