Automobilį vairavusi moteris pasakojo, kad penktadienį, maždaug 18.20 val. nuo Kauno pusės važiavo link namų Balbieriškyje, tačiau kelionę nutraukė netikėtai į kelią iššokęs jaunas maždaug 200 kilogramų sveriantis briedis. Po smūgio moteris kelio Kaunas-Prienai 26-ame kilometre išvažiavo į priešingą kelio pusę, laimei tuo momentu nebuvo priešpriešais atvažiuojančių automobilių, kurių tokiu metu itin pavojingame kelyje netrūksta.

Po avarijos sužalotas briedis negalėjo pajudėti, muistėsi. Iš pradžių atvyko vienas medžiotojas, tačiau jis nebuvo pasiėmęs ginklo. Teko kviestis kito kolegos pagalbos. Pro šalį su sulaikytu asmeniu važiavę policijos pareigūnai trumpam sustojo, apžiūrėjo įvykio vietą ir paskubino kolegas, kad greičiau atvyktų į įvykio vietą ir įregistruotų eismo įvykį.

Bendraujant su medžiotoju, pareigūnas pasakė, kad negali panaudoti tarnybinio ginklo prieš gyvūną, nebent jis pultų. Tad teko laukti su medžiokliniu ginklu atvykstančio medžiotojo, kuris nutraukė besikankinusio gyvūno kančias.

Moters vairuotojas automobilis buvo draustas tik privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Dėl eismo įvykio susidarė transporto priemonių spūstys.

Daugiau naujienų iš Kauno skaitykite čia.