Bendruoju pagalbos telefonu paskambinusi moteris nurodė, kad 14.20 val. Sėlių g. 54, Vilniuje, šalia „Iki“ parduotuvės esančioje aikštelėje buvo pastačiusi savo automobilį.

Nuėjusi prie automobilio moteris ant savo „Opel“ išvydo keistus laidelius ir nedidelę dėžutę, apvyniotą popieriumi. Nors savadarbis sprogmuo galėjo būti tik imitacija, į radinį reaguota rimtai. 14.30 val. įvestas planas „Skydas“. Eismas Žvėryne buvo uždarytas.

Policijos pareigūnai aptvėrė aikštelę prie pat parduotuvės. Į įtartino radinio vietą iškviesti Lietuvos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai.

Įtartiną daiktą išminuotojai robotu nukėlė nuo automobilio. Patikrinę dėžutę, išminuotojai nustatė, kad sprogmens imitacija nėra pavojinga.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad dėl vykdomos policijos operacijos Žvėryne dalis 1, 7 maršrutų troleibusų nuo stoties važiuoja 16 troleibuso maršruto trasa, kita dalis iš Karoliniškių ir Justiniškių važiuoja T. Narbuto, Konstitucijos pr., Šeimyniškių g. iki PC Minskas žedo. 11, 32, 59, 63 ir 116 maršrutų autobusai apsisuka prie Pedagoginio žiedo.

Apie 15.30 val. eismas buvo atnaujintas.

Pasak pareigūnų, „užminuoto“ automobilio vairuotoja - „eilinė pilietė“. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)