Vos po įvykio į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją parašė kaunietis, tikinantis jog po muštynių suimtą vaikiną jis mato ne pirmąjį kartą. Pasak jo, L. Stuopelis neseniai sulaukė pilnametystės.

„Iš policijos jokios naudos, kiek kartų buvo sulaikytas ir vis tiek laisvėje. Dar prieš metus ar du jie buvo ramesni. Dabar visi lanko „CUNAMI“ [karatė klubas Kaune], kaip paaugo, tai bus pilna tokių video“, – tikino skaitytojas.

Pasak pašnekovo, su šiuo vaikinu jam teko ne kartą susidurti dirbant apsaugos darbuotoju.

„Esame sulaikę vieną jų, tai 20 ateidavo į pagalbą. Ir seniau būdavo, kad nieko negali daryti, nes vaikinai nepilnamečiai.“

Buvęs apsaugos darbuotojas tik džiaugėsi, kad chuliganai pagaliau sulaukė pilnametystės ir turės atsakyti už savo veiksmus.

Nukentėjusių – daug daugiau

Panašu, jog statybininkai nebuvo vienintelis L. Stuopelio taikinys – anonimu išlikti norėjęs jaunuolis skundėsi nukentėjęs nuo jo rankos. Pasak nukentėjusiojo, L. Stuopelis kartu su draugu tiesiog užpuolė jį einantį gatve ir sumušė. Dėl įvairių kūno sužalojimų vaikinui teko vykti į gydymo įstaigą atlikti kelias priverstines operacijas.

Nukentėjusysis į policiją nesikreipė – kaip pats sakė, neramu. Jis teigė nenorintis, kad pareigūnai pradėtų vykdyti tyrimą, nes „visi visus žino“, o tada pasekmės gali būti dar blogesnės.

Specializuojasi ne tik muštynėse?

Jaunuolio pavardė šmėžuoja ir kitokiame kontekste – vaikinas kaltinamas sukčiavimu. Skundai.lt rašoma, jog prieš 2 metus vaikinas socialiniame tinke „Facebook“ žmonėms žadėdavo reklamą, tačiau sulaukęs pinigų pradingdavo.

Kitas su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekęs skaitytojas informavo, jog apgavystės niekur nėra dingę – dar šių metų vasarį buvo pasirodę nauji pranešimai apie neva apgautus žmones.

Kauno apylinkės teisme penktadienį pagreitinto proceso tvarka buvo nagrinėjama byla dėl ketvirtadienį įvykusio viešosios tvarkos pažeidimo.

Ketvirtadienį siautęs Laisvės alėjoje, teisme L. Stuopelis jau uoliai slėpė veidą.

Teisme paaiškėjo, kad L. Stuopelis iš Petrašiūnų šventė savo jubiliejinį gimtadienį. Anksčiau L. Stuopelis jau buvo du kartus teistas.

Šiuo metu vyras mokosi statybininkų rengimo centre, 12-oje klasėje. Paradoksalu, kad būsimas statybininkas įsivėlė į muštynes būtent su statybininkais.

„Atsiprašau nukentėjusiųjų. Tiesą pasakius nelabai ką atsimenu“, – teisme kalbėjo L. Stuopelis, kuris incidentą sukėlė būdamas girtas. Atsistojęs vyras ištiesė nukentėjusiajam ranką ir atsiprašė.