Avarija Vilniaus gatvėje įvyko artėjant 23-čiai valandai vakaro. Dideliu greičiu Islandijos gatve lėkęs automobilis posūkyje į Vilniaus gatvę ėmė slysti ir rėžėsi į pastolius. Laimei, apsieita be aukų. Tačiau automobilio vairuotojui ir su juo važiavusiai kompanijai, panašu, kad „smagus“ pasivažinėjimas sukėlė nemažai streso. Visi išsilakstė.

Avarijos liudininkai pasakojo, kad vienas iš važiavusių automobiliu, iš pažiūros, neblaivus, buvo sugrįžęs kažko pasiimti iš mašinos. Po to vėl dingo.

Atvykę pareigūnai rado paliktą „Ford“, o netrukus jau bendravo su vienu jaunu žmogumi. Avariją mačiusi gėlių pardavėja, kuri kaip tik dirbo netoliese, sakė, kad su pareigūnais bendravo ne tas žmogus, kuris vairavo automobilį. Avarijos liudininkai įtaria, kad vairuotojas buvo neblaivus, todėl ir spruko.

Be to, iki atvyko policija, anot liudininkų, atskubėjo į avariją patekusios kompanijos bičiuliai ir kažką išsivežė.

Policijos pareigūnai aiškinasi, kam priklauso automobilis ir kas vairavo. Be to, pareigūnai užtvėrė įvažiavimą nuo Islandijos link Vokiečių gatvės.

Nedaug trūko, kad automobilis būtų atsitrenkęs į Sveikatos apsaugos ministerijos pastatą. Automobilį pristabdė statybiniai pastoliai.

Prie avarijos vietos, kol pareigūnai aiškinosi su jų automobilyje sėdėjusiu jaunuoliu, atėjo keli, iš pažiūros, neblaivūs vyrukai. Vienas puolė dėstyti, kad davė draugui įmonės automobilį, o tas sudaužė. Vyrukas piktinosi, kad kaip dabar parvažiuos į namus ir ėmė pareigūnų reikalauti, kad atiduotų jam automobilio raktus. Tačiau pareigūnai smarkuolį greitai nuramino ir liepė pasitraukti.

Pareigūnai jau buvo iškvietę autovežį, mat į jų automobilį sėdęs jaunas vyras prisipažino, kad vairavęs jis. Jam nustatytas 1,70 pro. girtumas. Tai, ką išgirdo iš jauno vyro policijos pareigūnai, ir ką pasakojo liudininkai skiriasi. Liudininkai tvirtino įsidėmėję, kad vairuotojas buvo apsirengęs trumpu paltu.