Pirminiais duomenimis, įvykio metu buvo susprogdintas parduotuvėje "Express market" buvęs SEB banko bankomatas ir pavogtos kasetės, kuriose buvo apie 91 tūkst. eurų.

Apgadintas ir pačios parduotuvės inventorius. Ketvirtadienio rytą parduotuvė nedirbo, tačiau prekybos centro saugumo vadovas tikino, jog durys pirkėjams bus atvertos dar tą pačią dieną.

Parduotuvės darbuotojai plačiai situacijos nekomentuoja. Jie tikina, jog žala dar skaičiuojama. Sprogimo metu nukentėjo ne tik pats bankomatas, bet taip pat ir durys. Išdužo stiklas. Kol kas nėra aišku, ar pro pravirą durų stiklą vagišiai nepavogė ko nors iš parduotuvės. Sprogimas pažeidė ir kai kurias sienas.

„Pas mus pažeista viena siena. Iš išorės atsivėrė tarpai. Šalia šios sienos buvo vaistų lentyna, tai visi vaistai sunaikinti. Skaičiuojame nuostolius“, – kalbėjo parduotuvėje įsikūrusios vaistinės darbuotoja.
Patys Karmėlavos gyventojai sako, jog naktį nieko negirdėjo, o tokį vaizdą mato pirmą kartą.

„Gyvenu čia jau 13 metų, nieko panašaus nesu mačiusi. Sublizgėjo Karmėlava“, – nusistebėjo parduotuvėje apsipirkti ketinusi gyventoja.