Dėl šios priežasties „Audi Q5“ vairuotojas, norėdamas išvengti eismo įvykio, turėjo priverstinai sukti į antrą eismo juostą, kuria tuo metu važiavo automobilis „Volvo XC 90“, su kuriuo susidūrė. Po susidūrimo abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio, vienas automobilis atsitrenkė dar ir į stulpą. Tik laimingo atsitiktinumo dėka nebuvo sužeistų ar žuvusių eismo dalyvių, praneša Kauno apskrities policija.

Automobilio „Renault Espace“ vairuotojas, sukėlęs eismo įvykį, iš įvykio vietos pasišalino.

Įvykį mačiusios automobilio BMW vairuotoja (gimusi 1980 m.) ir keleivė (gimusi 1955 m.) pradėjo vytis pažeidėją, rizikuodamos savo sveikata, gyvybe ir turtu. Pasivijusios pažeidėją, moterys jį sustabdė ir pareikalavo, kad jis grįžtų į eismo įvykio vietą. Kol vairuotoja kalbėjo su pažeidėju, keleivė užsirašė pažeidėjo automobilio valstybinius numerius.

„Renault Espace“ vairuotojui atsisakius vykdyti moters reikalavimus ir nuvažiavus, abi moterys grįžo į įvykio vietą ir visą informaciją pateikė policijai.

Tik moterų ryžtingų veiksmų dėka pavyko nustatyti ir patraukti kaltininką (gimusį 1972 m.) atsakomybėn, o nukentėjusiems asmenims draudimas atlygino žalą. Jei nebūtų buvę nustatyti kaltininko automobilio valstybiniai numeriai, žala nukentėjusiems nebūtų atlyginta.