28-erių metų motina ir trys mažamečiai jos vaikai pašarvoti Alytuje esančiuose laidojimo namuose, iš kur išvežti palaidoti į Varėnos rajono Žilinų kaimo kapines. Iš šio krašto ir buvo kilusi žuvusi moteris.

Tragedija įvyko praėjusio penktadienio vakarą. Mančiūnų kaime esančio gyvenamojo namo koridoriuje įsiplieskė gaisras.

Galiniame namo kambaryje buvo rasti keturių žmonių kūnai: 28-erių metų motina ir trys jos vaikai – devynerių ir ketverių metų dukros bei aštuonmetis sūnus.

Į nelaimės vietą atskubėjusios gausios ugniagesių ir medikų pajėgos dar bandė jiems padėti, tačiau nė vienas iš keturių smalkėmis apsinuodijusių žmonių taip ir neatsigavo.

Žuvusių vaikų tėvas tą vakarą buvo išvykęs į Alytų dėl individualios veiklos pažymėjimo, kurį įsigijęs ketino pradėti dirbti. Kraupi žinia apie žuvusią jo šeimą pasiekė tik jam grįžus namo.

Nelaimės sukrėstam vyriškiui Alytaus rajono savivaldybė skyrė valstybės laidojimo pašalpą. Su šeimos netekusiu gyventoju susitikęs ir finansiškai parėmęs Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas žadėjo, kad taip pat bus ieškoma galimybių išimties tvarka skirti papildomą paramą.

Kol kas visi tebeieško atsakymo, kodėl kilo gaisras, iš kurio nė vienas taip ir neišsigelbėjo.