Pasak ugniagesių-gelbėtojų, kelio Mažeikiai-Plungė-Tauragė 63-iame kilometre susidūrė trys lengvieji automobiliai: "Audi A4", "Opel Astra" ir "Opel Zafira". Viename iš jų, kuriuo važiavo keturiese, žuvo trys žmonės, ketvirtasis sunkiai sužalotas, jis buvo prispaustas. Sužeistąjį iš mašinos ištraukė ugniagesiai.

Dar vienas žmogus sužalotas kitame automobilyje.

Pirminiais duomenimis, "Opel Astra" apledėjusiame ir apsnigtame kelyje, posūkyje, išlėkė į priešingos krypties juostą ir susidūrė su "Opel Zafira", vairuojamu moters (gim. 1979 m.). Po to mašinos susidūrė ir su paskui "Opel Zafira" važiavusiu "Audi", kurį vairavo 23 metų vaikinas, važiavęs su mergina.

"Opel Astra" apvirto ant šono, šiame automobilyje buvo keturiese, trys iš jų žuvo (du keleiviai, gim. 1964 ir 1970 m., ir vairuotojas, gim. 1968 m.). Vienas keleivis (gim. 1977 m.) sužeistas. Sužaloti ir nuo kelio nulėkusiame "Opel Zafira" buvę žmonės: vairuotoja bei 1974 m. gimęs keleivis, kurie dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldyti į Plungės ligoninę.

Šeštadienio pavakarę tragiška avarija įvyko ir Kėdainių r.: susidūrus vilkikui ir lengvajam automobiliui, kuriuo važiavo latvių šeima, žuvo moteris, sužaloti keturi jos vaikai (du iš jų reanimacijoje) ir vyras.