Tyrimas buvo pradėtas liepos 27 d., kai kaunietė (gim. 1969 m.) pasteb4jo, kad iš jos garažo Žeimenos g. pavogti trys krosiniai motociklai (du „Suzuki“ ir „Yamaha“), motociklininko apranga ir šalmas (žala 21 020 Lt).

Įtariamieji buvo sulaikyti Kauno rajone, Garliavos seniūnijoje, Raškavos kaime, kuomet ketino transportuoti du naktį (iš rugpjūčio 28 d. į 29 d.) pavogtus motociklus „Suzuki RM 250“.

Tyrimo metu Prienų rajone, Naujosios Ūtos seniūnijoje, Mieleišupio kaime, buvo rasti paslėpti ir minėti trys liepos 27-ąją iš garažo pavogti motociklai bei motociklininko apranga, praneša Kauno policija.

Ikiteisminio tyrimo metu sulaikyti trys įtariamieji: neteistas Jonavos rajono gyventojas L. O. (gimęs 1990 m.), teistas Jonavos rajono gyventojas L. L. (gimęs 1993 m.) bei teistas Kauno gyventojas M. J. (gimęs 1993 m.).
Visiems pareikšti įtarimai dėl vagystės. Paskirtos kardomosios priemonės (dokumentų paėmimas, registracija policijos įstaigoje bei rašytinis pasižadėjimas neišvykti).

Jaunuoliams gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Kauno apskrities policija tikisi, jog neliksite abejingi daromoms nusikalstamoms veikoms ir visada apie tai informuosite bendruoju pagalbos telefonu 112.