Laidos vedėjos Dalios Belickaitės pakalbintas Paulius Valinskas prisiminė jaunesnių „Žalgirio“ krepšininkų laimėtas futbolo rungtynes, kurios buvo nelengvos, nes „reikėjo išklausyti daug replikų“ iš varžovų komandos žaidėjų. Tiesa, P. Valinskas džiaugėsi, kad visgi jo ekipai pavyko iškovoti pergalę.

Antanas Kavaliauskas dar prieš stovyklą Palangoje spėjo socialiniame tinkle „Instagram“ pasigirti savo kulinariniais sugebėjimais ir atkartojo visame pasaulyje ikonišku tapusį „Salt Bae“ virtuvės šefo judesį pilti druską ant ruošiamos mėsos.

Atrodo, kad pasistiprinus mėsa ir įkvėpus gryno pajūrio oro, A. Kavaliauskas pasiryžo plėšyti ir Palangos sporto arenos tinklelius. Krepšininkas treniruotės pabaigoje įmėtė 129 baudos metimu iš eilės. Žaidėjas juokavo, jog niekas tuo nepatikės, nes nėra tai įrodančio vaizdo įrašo. Tiesa, „Žalgiris TV“ komandai pavyko užfiksuoti įspūdingos serijos paskutiniuosius taiklius metimus.

#TimeOutŽalgiris laidos metu įspūdžiais apie gimtąjį pajūrio kraštą dalijosi Renaldas Seibutis, o Edgaras Ulanovas kalbėjo apie tai, ar kas iš žalgiriečių žada išsimaudyti dar šaltame Baltijos jūros vandenyje.