Penkta vieta. Alytaus „Dzūkijos“ klaida pasinaudojęs Corey Fisheris siunčia fantastišką tolimą perdavimą netoli savo krepšio laukiančiam Drew Gordonui, kuris netrukdomas krauna kamuolį į krepšį.

Ketvirta vieta. Šioje pozicijoje įsitaisė Kėdainių „Nevėžio“ legionierius Jermaine’as Love’as, kuris perėmęs kamuolį ataką užbaigė efektingu dėjimu greitajame puolime.

Trečia vieta. Lukas Lekavičius laiku suranda Augusto Limą ir jis kala kamuolį iš viršaus, nepaisydamas iškeltų Artūro Valeikos rankų.

Antra vieta. Dažnas savaitės geriausių epizodų svečias Mindaugas Lukauskis – ir vėl čia. Šį kartą veteranų dvikovoje M. Lukauskis už nugaros palieka Dainių Šalengą ir savo šoklumu pademonstruoja, kad dar tikrai turi parako.

Pirma vieta. Čia sugrįžta jau matytas D. Gordonas. Įsibėgėjęs ir puikų Artūro Jomanto perdavimą gavęs legionierius nesikuklina ir dar kartelį drebina krepšio konstrukciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją