Asmeninę dvikovą prieš H. Whiteside'ą lietuvos krepšininkas laimėjo – pelnė 24 taškus, atkovojo 14 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir apskritai buvo rezultatyviausias komandos žaidėjas. Tuo metu H. Whiteside'as, garsėjantis agresyviu žaidimo stiliumi ir „lipimu ant lanko“, pelnėtik 9 taškus, tačiau po lenta sugriebė 17 kamuolių.

Mačą „Raptors“ po pratęsimo pralaimėjo 96:102, o aršią abiejų aukštaūgių dvikovą iliustruoja ir įspūdingos nuotraukos, kuriose du milžinai užfiksuoti verčiantys vienas kitą ir susikabinę rankomis.

NBA rungtynes transliavę režisieriai dėmesį atkreipė ir į garsus, aidėjusius dviejų milžinų grumtynių metu. Per jas varžovo tampomas ir mėtomas J. Valančiūnas nesitaupė – šaukė kiek tik leidžia gerklė.

Štai kaip skambėjo baudos aikštelė, kurioje J. Valančiūnas grūmėsi su agresyviuoju H. Whiteside'u ir parkritęs prašė minutės pertraukėlės:

Jonas Valanciunas' mic'd up segment was just a series of grunts followed by a timeout pic.twitter.com/UuPa3aJ9pl— Dime Magazine (@DimeMag) May 4, 2016

Efektingiausi J. Valančiūno žaidimo epizodai:

Mačo nuotraukų galerija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)