Artimai su Eurolyga bendradarbiaujanti interneto svetainė „Eurohoops.net“ paskelbė įsimintiniausių sezono įvykių dešimtuką, kuriame dėmesys skirtas ir Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniams.

„Eurohoops“ išrinko Šarūną Jasikevičių sezono treneriu dėl to, kad jis „Žalgiriui“ įpūtė šviežio oro gūsį. Lietuvos komanda sugebėjo mesti iššūkį ir nugalėjo stipresnius varžovus, o 41-erių strategas ėmė artėti prie elitinių Europos trenerių sąrašo“, – rašoma straipsnyje.

Verta priminti, kad žalgiriečiai dukart sugebėjo nugalėti Vitorijos „Baskonią“, po kartą – CSKA, „Daruššafaką“, „Panathinaikos“, „Barceloną“ ir „Anadolu Efes“.

Tarp įsimintiniausių metų pasirodymų išskirtas Luka Dončičiaus proveržis, pasiteisinęs naujasis Eurolygos formatas, dvigubų rungtynių savaitės, įspūdingi „Real“ šou, istorinės atkrintamosios varžybos, „Daruššafaka“ patekimas į jas, legendinėmis tapsiančios Andrea Trincheri citatos, rekordinis Juano Carloso Navarro rezultatyvumas ir gratažymės #GameON panaudojimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)