Trečiadienį Prienuose vykusiose antrose LKL ketvirtfinalio serijos rungtynėse Panevėžio „Lietkabelis“ 84:71 nugalėjo „Vytautą“ ir serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:0.

„Nesusitvarkėme su Delininkaičiu, ypač antroje dalyje. Tiesa, mažiau buvo tų situacijų, kai mes per daug rizikavome ir varžovai baudė mus lengvais taškais. Pirma rungtynių pusė buvo ideali, o antroje pavyko išlaikyti persvarą“, – duodamas interviu LKL televizijai kalbėjo K. Maksvytis.

Staiga už kadro pasigirdęs V. Šeškaus balsas liepė nustoti girtis „Lietkabelio“ vedliui. Pastarasis neliko skolingas ir juokdamasis pakvietė trenerį pradėti ruoštis atostogoms. V. Šeškus nepraleido progos pratęsti dialogo ir pasirodė filmavimo plote.

„Gerai būtų, nors pailsėsiu, – juokėsi „Vytauto“ treneris. – Pavydi, kad išeisiu atostogų?“

„Šiek tiek pavydžiu“, – kiek uždelsęs atsakė K. Maksvytis.

„Manau, kiek nervinių ląstelių sutaupysiu“, – sakė V. Šeškus. Panevėžio komandos treneris jau ketino pratęsti interviu, tačiau jo kolega neatlyžo: „Jis viską laimėjo, ką čia kalbėti. Komanda gerai sužaidė“.

Čia V. Šeškus nusprendė duoti patarimą ir LKL televizijai. „Galėtumėte kalbinti draugiškai su treneriais, du atsistoja ir bendrauja. Kaip įdomu būtų?“

Į žurnalisto pasiūlymą pamėginti padaryti pirmąjį tokį interviu K. Maksvytis prakalbo, kad norėtų užbaigti. „Paskui bus taip, kad Virgis pašnekės su Šeškumi, du protingi žmonės“, – juokėsi jis.

Galiausiai paklaustas, ar nepastovėtų tuo metu fone, V. Šeškus atsakė, kad jam geriau tai padaryti šone. K. Maksvytis tuomet pabaigė savo interviu.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)