Uostamiesčio atstovai savo aikštėje antroje rungtynių dalyje traiškė oponentus 32 taškų skirtumu (76:44), o mačą užbaigė laimėdami rezultatu 93:75.

Triuškinamas „Juventus“ nevengė eksperimentuoti – anot trenerio, dar dvikovai nesibaigus pradėta galvoti apie antradienį Utenoje laukiančias kitas serijos rungtynes.

„Pabandžiau visus variantus: žaidėme ir pačiu aukščiausiu, ir pačiu žemiausiu penketais. Joks taškų skirtumas čia neturi reikšmės. „Neptūnas“ buvo visa galva pranašesnis, mes tai anksti pamatėme. Aišku, turime žaisti dėl žiūrovų, savo sirgalių, nereikėtų taip nuleisti rankų. Bet nereikia ieškoti kaltų. Žaidžiama iki trijų pergalių, stengsimės susikaupti ir į taškų skirtumą dėmesio nekreipsime“, – po rungtynių kalbėjo A. Sireika.

Nepaisant nepadoraus rezultato, spaudos konferencijoje jis buvo ramus, neplakė savo ekipos ir rūbinėje.

„Dabar madinga išlieti emocijas. Bet, kaip bebūtų man pikta, aš pirmiausia esu žaidėjų mokytojas, turiu atitinkamai ir elgtis. Reikia ne šūkauti po rungtynių, o paaiškinti per treniruotes“, – sakė A. Sireika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)