Rungtynes gana vangiai pradėję aikštės šeimininkai įsibėgėjo antrajame kėlinyje, o į priekį juos vedė lietuvių kilmės amerikietis Timas Abromaitis.

Dar pirmoje pusėje persvėrę rezultatą savo naudai, po pertraukos Ispanijos klubo krepšininkai apsukų nemažino ir nuolat didino savo pranašumą, kuris ketvirtojo kėlinio pradžioje pasiekė net 19 taškų (61:42).

Per nervingas paskutines penkias mačo minutes italams kiek pavyko sumažinti savo atsilikimą.

27-erių metų 203 cm ūgio puolėjas T. Abromaitis buvo tikra šio pusfinalio žvaigždė. Amerikietis per 24 min. pelnė 19 taškų (6/7 dvit., 1/2 trit., 4/4 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir surinko 28 naudingumo balus.

Tenerifės komandai atstovaujantis Marius Grigonis per 27 min. pelnė 4 taškus (2/5 dvit., 0/2 trit.), atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 3 naudingumo balus.

FIBA Čempionų lygos finalas, kuriame „Iberostar“ sukryžiuos ginklus su Gedimino Oreliko atstovaujama Bandirmos „Banvit“ komanda iš Turkijos, sekmadienį Lietuvos laiku prasidės 21.15 val.

Kiek anksčiau 18.15 val. rungtynes dėl trečiosios veitos pradės „Umana Reyer“ ir „Monaco“.

„Iberostar“: Timas Abromaitis 19 (9 atk. kam.), Doonerkampas 11, Georgios Borgis 10 taškų.

„Umana Reyer“: Marquezas Haynesas 13, Hrvoje Peričius 11, Michaelis Bramosas 7 taškai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)