Madride laimėję vienas iš dvejų rungtynių, atvykę į Stambulą „Real“ krepšininkai nebejuokavo ir dviem pergalėmis iš eilės atvėrė sau kelią į geriausių ketvertuką. Tai reiškia, kad į Stambulą šį sezoną Madrido krepšininkai dar sugrįš – būtent šiame Turkijos mieste jis vyks gegužės 19-21 dienomis.

„Mes šiandien sužaidėme puikias rungtynes, savo laikose žaidimo vadžias laikėme nuo pat mačo pradžios. Apskritai manau, kad mūsų viešnagė Stambule buvo labai vykusi. Dvi solidžios pergalės – kelialapis į finalo ketvertą jau mūsų kišenėje“, – po mačo pasitenkinimo neslėpė „Real“ treneris Pablo Laso.

„Real“ puolėjas Jonas Mačiulis šių rungtynių protokole registruotas nebuvo.

Mačo statistikoje į akis krenta faktas, kad svečiai demonstravo komandinį krepšinį ir atliko 21 rezultatyvų perdavimą, o šeimininkai vieni kitiems asistavo tik 7 kartus.

„Real“: Sergio Llullas 17, Anthony Randolphas 15, Trey Thompkinsas 15, Jaycee Carrollas 12, Luka Dončičius 11 taškų.

„Daruššafaka“: Bradas Wanamakeris 25, Scottie Wilbekinas 14, Willas Clyburnas 11, Jamesas Andersonas 10 taškų.

Jau anksčiau kelialapius į finalo ketvertą iškovojo Maskvos CSKA ir Stambulo „Fenerbahče“.

Pusfinalyje „Real“ susikaus su „Fenerbahče“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)