Čempionatą kartu su Kauno miesto savivaldybe organizuoja Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubas „PRESS’as“.

„Pirmi trys čempionatai vyko Vilniuje, vėliau persikėlė į Druskininkus, o jau antri metai iš eilės vyks Lietuvos krepšinio sostine laikomame Kaune. Visuose čempionatuose dalyvaudavo aštuonios komandas, o šiais metais turime ir debiutantus – TV3 komandą“, – sako „PRESS’o“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Čempionate taip pat žais „PRESS’as“, Kauno ir Panevėžio miestų žurnalistai, naujienų portalo DELFI, LRT ir „Lietuvos ryto“ televizijų bei krepšinio naujienų portalo „BasketDream“ komandos.

Čempionų titulą gins Panevėžio žurnalistai, kurie pernai nutraukė net trejus metus trukusį Kauno žurnalistų dominavimą.

Nugalėtojų ir prizininkų tradiciškai laukia iškilminga apdovanojimų ceremonija ir Lietuvos krepšinio federacijos bei kompanijos „HillTown“ įsteigti prizai.

Po mėnesio žurnalistai susiburs ir futbolo aikštėje. Gegužės 27 dieną LFF stadione Vilniuje vyks jubiliejinis dešimtasis Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)