Kai Atėnų klubo savininkas skyrė bausmę – atšaukė lėktuvo bilietus ir atsiuntė autobusą, kuriuo komanda Graikijos sostinę pasieks greičiausiai per 12 valandų kelionės, keli krepšininkai nutarė ignoruoti tokį sprendimą.

A. Fotsis, Chrisas Singletonas, Mike'as Jamesas ir Kenny Gabrielis nusipirko bilietus iš asmeninių lėšų ir grįžo į Atėnus lėktuvu.

„Laimėjau tris Eurolygos titulus su „Panathinaikos“ ir jie siunčia mane namo autobusu? Jokiu būdu“, – taip sureagavo A. Fotsis, išgirdęs apie bausmę ir gavęs kvietimą lipti į autobusą. Graikų veteranas su „žaliaisiais“ dar devynis kartus tapo šalies čempionu ir šešiskart laimėjo Graikijos taurę.

Tuo metu graikų žiniasklaida kalba apie miglotą „Panathinaikos“ ateitį. Jei su keturiais nepaklusniais žaidėjais klubas nuspręs nepratęsti sutarties, subraškės ir trenerio Xavi Pascualio kėdė.

Grįžęs strategas Atėnuose turėtų susitikti su savininku Dimitriu Giannakopoulu ir aptarti komandos ateitį.

Katalonų treneris nėra patenkintas administracijos sprendimu parvežti ekipą iš Stambulo į Atėnus autobusu ir atsistatydintų, jei būtų atleidžiami žaidėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)