„Kiekviena vasara man yra svarbi, nes tai susiję su mano karjera. Ateinanti vasara taip pat bus svarbi galvojant apie pasirengimą kitam sezonui ir šį kartą aš priėmiau sprendimą apsivilkti Latvijos rinktinės marškinėlius.

Toks sprendimas priimtas jau sezonui pasibaigus. Man tai nebuvo sunku, nes apie rinktinę kartas nuo karto pagalvodavau ir NBA čempionato metu. Bus labai įdomu. Jau dabar žinau, kad vasara bus sunki, tačiau manau, kad tai man padės tapti dar geresniu krepšininku“, – kalbėjo 221 cm ūgio „braliukas“.

Latviai rudenį vyksiančiose Senojo žemyno pirmenybėse pateko į D grupėje, kurioje išbandys jėgas prieš Didžiosios Britanijos, Belgijos, Rusijos, Serbijos ir šeimininkės Turkijos komandas.


Paskutinį kartą savo šaliai K. Porzingis atstovavo 2013 metais, kuomet vilkėjo 18-mečių rinktinės marškinėlius. Visgi vyrų komandoje jis taip ir nedebiutavo: joje žaisti atsisakė tiek 2015-ųjų Europos pirmenybėse, tiek 2016-ųjų olimpinių žaidynių atrankos turnyre.

Ketvirtasis 2015 metų NBA naujokų biržos šaukimas ir pats praėjusiame sezone fiksavo rekordinius rodiklius. 66 rungtynėse aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 33 minutes, pelnydavo po 18,1 taško, atkovodavo 7,2 kamuolio ir atliko po 2 blokus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)